takarítógép

Kényelmes és egyszerű megoldás a tökéletes tisztaságért

A mondás úgy tartja, hogy az idő pénz, azonban valójában még annál is sokkal értékesebb; így nem csoda, hogy senki sem akarja azt pazarolni. A takarítás során azonban nagyon könnyű rengeteg időt eltölteni például a szőnyegek és kárpitok súrolásával, ami ráadásul gyakran elpocsékolt idő, mivel a kézi súrolás gyakran nem elég a makacs foltok ellen, ráadásul még a bútorok kárpitjait is károsíthatja.

Egy professzionális takarítógép használatával viszont a takarítás nem csak gyorsabb, hanem sokkal hatékonyabb is. Egy ilyen eszköz köztudottan még használtan is nagyon drága, emellett a fenntartása sem olcsó, ráadásul  még a legpedánsabb háztartásban sem használják napi rendszerességgel, tehát miért vásárolná meg, ha kölcsönözheti is? A kárpittisztító gép bérlés Budapest összes kerületében a lehető legkényelmesebb és legolcsóbb, amennyiben minket választ. Csupán fel kell minket hívnia, és a cím, illetve időpont egyeztetése után munkatársaink kiviszik Önnek a gépet, majd használat után érte is mennek. A takarítógép használata nem igényel különösebb tudást, azonban a biztonság kedvéért kollégáink ismertetik annak használatát. Van olyan takarítógép kölcsönző Budapest területén is, ahol van kaució, azonban nálunk nem kellletéti díjat fizetnie, ráadásula kiszállítás és visszaszállítás is barátságos áron történik.

A kiváló minőségű, német gyártmányú Kärcher Puzzi 10/1 kárpittisztító gépünk meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a szövetek szálai közé, valódi mélytisztítást végezve, majd az elhasznált vizet erős szívófejével összegyűjti, ezzel meggyorsítva a száradást is. Az eszköz nem csupán tisztít, hanem fertőtlenít is, emiatt olyan lakásokban, ahol házikedvencek vagy kisgyerekek élnek, különösen hasznos az alkalmazása.

A géphez jár a kárpittisztító fej mellé szőnyegtisztító fej is, így egyetlen gép elég többek között a kanapék, fotelek, ágybetétek és szőnyegek tisztává varázslásához, de autója belterében is alkalmazható.

Keressen minket bizalommal, és legyen Ön is rendszeres ügyfelünk!