weboldal készítés Gábor webstudio

Weboldal készítés árak 2020 – Mit kapsz a pénzedért?

Rengeteg ajánlatot találhatunk a Google keresőjében, ha weboldalt szeretnénk készíttetni. Ezek között vannak első ránézésre olcsónak tűnő ajánlatok, illetve horribilis árúak is. Néhány esetben az árak és a minőség köszönő viszonyban sincsenek egymással, de olyan is akad, amikor pontosan azért fizetsz amit kapsz. Egyik ilyen ajánlat a budapesti Gábor Webstúdió weboldal készítés és keresőoptimalizálás szolgáltatása.

Nézzük ők milyen szempontok alapján áraznak:

 1. Alap költségek

  Ebben benne van szaktudásuk, az ügyintézésre fordított idő, a szükséges egyeztetések munkaideje, az általánosnál gyorsabb kivitelezés és a gondosan elkészített egyedi megjelenés.

 2. Választható kiegészítők, egyéb szolgáltatások

  Ezek nem minden felhasználó számára fontosak, ezért opcionálisan kérhetőek. Ilyen a szövegírás, amennyiben nem akarsz magad bajlódni az olvasmányos, mégis informatív webszöveg írással. És az induló keresőoptimalizálás, amit szintén nem szükséges megrendelni, ha hirdetésekből, ajánlásokból szeretnél látogatókat. Viszont lehet kérni a honlap mellé a Google cégem szolgáltatás szakszerű beállítását, Facebook és Instagram oldal létrehozását, beállítását is.

 3. Megjelenés, webdesign, extra kérések

  Vannak megrendelők, akik az egyszerű, hatékony megjelenés hívei, nem szeretnének külön pénzt fizetni a látványos designra. Másoknál a legfontosabb a trendi, egyedi, felső kategóriás megjelenés. Ezek a szolgáltatások igen jelentős plusz munkával járnak, szintén külön ajánlat részét képezik, emiatt nagyon rugalmasan lehet a pénztárcánknak is megfelelő megoldásokat kiválasztani.

 4. Tartalom nagysága, oldalak száma

  Alapvetően nincs szükség túl sok tartalomra egy működő weboldalhoz, de ha egy nagyobb cég szerteágazó tevékenységét kívánjuk bemutatni, esetleg komolyan vesszük a Google SEO-t, rengeteg aloldalt, cikket kell megjelenítenünk, ami igen komoly többlet munkával jár egy egyszerű weboldalhoz képest. De itt is van okos megoldás, ha induló vállalkozásként pénztárca kímélő megoldásra lenne szükségünk. Az elkészült weboldalak a jövőben tetszés szerint bővíthetőek és az alap funkciók már most gyorsan működőképessé válhatnak.

 5. Igényelt egyéb funkciók, e-kereskedelem

  Arra is van lehetőség, hogy az elkészült weboldalt webáruház funkciókkal bővítsük, például intelligens kapcsolati űrlapokat, online megrendelőket, időpont foglalást, térképes keresőt és még számtalan bevételt termelő megoldást építsünk be a weboldalba. Ezt választhatjuk rögtön a megrendeléskor, vagy dönthetünk úgy, hogy később bővítjük ki ezekkel a plusz szolgáltatásokkal honlapunkat.

 6. Utólagos karbantartás, havi díjas szolgáltatások

  Lehetőséget adnak havi átalánydíjas weboldal karbantartásra, sőt akár a teljes online marketing szolgáltatást is képesek átlátható, megfizethető megoldásokkal átvállalni, beleértve a hirdetések kezelését, a folyamatos keresőoptimalizálást, tartalom és közösségi média kezelést, sőt a komplex marketing stratégia kidolgozását is vállalják.

Mint a fentiekben olvasható, rendkívül rugalmas árazási konstrukciót kínálnak, emellett gyakorlatilag minden 2020-ban fontos funkciót képesek gyorsan és látványosan beintegrálni a megrendelt weboldalakba.

Összehasonlítva a többi cég ajánlatával, ár/érték arányban szinte verhetetlenül jók!

Keresse őket bizalommal!
Gábor Webstúdió
Budapest, 1171 Göngyfüzér utca 15
tel: +36-70-418-2045
email: info@gaborwebstudio.hu
weboldal: gaborwebstudio.hu