elektromos bicikli

Elektromos bicikli,a városi közlekedés jövője?

A kerékpározás egyre népszerűbb hazánkban, a budapesti városvezetés kiemelten kezeli a biciklizés népszerűsítését. Ugyanakkor főleg a Budai oldalon a rengeteg hegyes-völgyes terepszakasz alaposan megkeseríti a kerékpáros közlekedést, főként a közép és időskorúak számára. De még ha a kondíciónk engedné is, sok olyan munkakör van, ahol nem lehet izzadtan, kifáradva megjelenni, márpedig egy 10-20 kilométeres terep bringázás után nincsen ember, aki szalonképesen tudna megjelenni.

Ezekre az igényekre fejlesztették ki az elektromos kerékpárokat, melyeket megfelelő terepszakaszokon izomerővel hajthatunk, de a meredek kaptatókon bekapcsolhatjuk az elektromos motort, így lényegesen komfortosabban juthatunk el munkahelyünkre, intézhetjük ügyes bajos dolgainkat, látogathatjuk meg ismerőseinket. Esetleg a nem kifogástalan kondícióban lévő családtagok is velünk tarthatnak a szabadidős kerékpározás folyamán.

Amennyiben jó minőségű elektromos biciklit kívánna vásárolni, ajánlhatjuk az EVsOLUTION webáruházat, ahol folyamatosan bővülő választékból válogathat: https://www.eautotoltokabel.hu/termek-kategoria/elektromos-bicikli/

Az elektromos kerékpárok mellett az EVsOLUTION kínálatában számos elektromos autózáshoz kapcsolódó kiegészítő terméket is megvásárolhat. Az elektromos autó töltő kábeltől, az egyszerűbb gyors töltőkön át a komolyabb töltőállomásokig. Sőt, lehetőség van komplex szolgáltatásként megrendelni az elektromos töltőállomás telepítést is, akár magánházak, társasházak, cégek, önkormányzatok részére is.