usui reiki

Benned is szunnyad gyógyító erő, csak fel kell ébreszteni!

Általánosan elmondható, hogy képességeinket csak részben hasznosítjuk. Sokan foglalkoznak a személyiségfejlesztés keretében képességfejlesztéssel, ami segít, hogy felszínre hozzuk adottságainkat és hasznosíthassuk addig fel nem ismert erőinket.

A pozitív változásokat ígérő Jikidenreiki is arra hivatott, hogy aktiválja a bennünk rejtőző erőt, amivel megteremthetjük és megtarthatjuk testi-lelki harmóniánkat, egészségünket.

A csoportos formájú usui reiki tanfolyam megtanítja, hogyan alkalmazhatod intuícióid, miképp érzékelheted az energetikai gócpontokat és elvezet arra az útra, amin megtalálod az igazi belső békét. Kezelési technikákat sajátítasz el, melyek ezután minden pillanatban kéznél lesznek és gyakorlás után akár a legjobb kezelési eredményt is elérheted bármilyen élethelyzetben. Itt nem kell nagy tettekre gondolni, elég a bemutatott módszer követésével az ellazult, meditatív állapotot megteremteni, fenntartani és a reikiben örömedet lelni.

A Jikiden Reiki tanfolyam által gyakorlatias tudást szerzel, komoly tapasztalatokat szerzel és támogató közeget, segítséget kapsz képességeid kibontakoztatásához. Az otthoni gyakorlással pedig még tovább fejlesztheted kialakult készségedet.

Mit nyersz a reiki tanfolyam által?

  • Belső harmóniát, lelki egyensúlyt.
  • Spirituális tudatosságot.
  • Pozitív változást az életminőségedben.
  • Önfejlesztési lehetőséget.
  • Eszközt mások megsegítésére.
  • Rutint az Univerzális Energia csatornázására.
  • Fejlett intuíciós képességet.

Itt a lehetőség, nem érdemes tovább várni, ha lépéseket szeretnél tenni fizikai-mentális egészséged megőrzéséért. Kezdd el beintegrálni a reikit mindennapjaidba, hogy teljes mértékben az életed része lehessen.

Ezentúl nem jelent majd problémát a reiki használata betegségek esetén, hiszen a kezelések közelebb vihetnek a gyógyuláshoz. A reiki terápia megváltoztatja a látásmódod. Békességet, szeretetet, belső boldogságot hoz, ezáltal emberi kapcsolataidat is javítja.