Mona

5+1 tipp új kanapénk vásárlásához

Izgalmas feladat a kanapé vásárlás. A legtöbben azt szeretnék, ha megtalálnák álmaik ülőgarnitúráját és az színben, stílusban passzolna otthonunk berendezéséhez. Emellett egy minőségi kanapénál a funkciók sem másodlagosak, ne adjuk lejjebb igényeinket a válogatásnál. A kanapé Budapest bútoráruházaiban mindenhol megtalálható, legyen az offline üzlet vagy webáruház. Adunk néhány tippet, mire érdemes odafigyelni, mielőtt az üzletben elhamarkodottan döntenénk.

  1. A stílusról már ejtettünk szót és valóban fontos is. Passzolniuk kell a színeknek, anyagoknak és a forma is meghatározó az összhang szempontjából. Ha kíváncsiak vagyunk, melyik variáció, hogy mutatna, akkor könnyen elhelyezhető otthonunkban  virtuálisan az igényeinknek megfelelő darab a kanape-shop.hu kanapétervező szolgáltatásával.
  2. Mielőtt összehasonlításokba bocsátkoznánk, határozzuk meg a méretet. Egy nagy térben egy kis szófa teljesen elvész, viszont egy kisebb nappalit szinte használhatatlanná tesz egy túlméretezett darab. A szoba méreteinél lőjük be a lehetséges szélességet és a mélységről se feledkezzünk meg. A moduláris kanapék előnye az alakíthatóság, ami komoly érték lehet.
  3. Fontos átgondolnunk, hogy mire használjuk majd vadonatúj ülőbútorunkat és a funkciókat ez alapján kell megválasztanunk. Az ágyazható kanapék még az éjszakai pihenést is biztosíthatják, ami tényleg minőséget igényel. A relax kanapék tökéletes alátámasztást nyújtanak, állíthatók, akár motorosan is. Nyilván itt kerül szóba, hogy a család mire fogja használni: közös tévézésre, beszélgetésre, avagy rendszeresen baráti összejövetelek helyszíne lesz. Amennyiben nyitható, könnyedén működjön, nyitva is legyen kényelmes és stabil.
  4. Mindenekfelett pedig legyen extrán kényelmes és kevésbé kényes. Az anyag és színválasztással sokat nyerhetünk.
  5. A kanapén rendszeresen együtt tanyázó családtagok száma fontos lehet, mert úgy kell ülőbútort választani, hogy mindenkinek legyen egy kisajátítható helye.

+1. A tökéletes, új kanapé megtalálásához nem kell nyakadba venni a várost. Az online válogatás egyszerűbb, látványosabb és szélesebb lehetőségeket kínál.

Itt az ideje, hogy hasznosítsd az olvasottakat és körülnézz az ülőgarnitúra kínálatban.