kijelző védőfólia

Hallottad? 2025-ben érkezik a szétnyitható iPhone, na arra milyen kijelzővédő fóliát raksz majd?

Aki imádja az almás céget, annak egy álom fog majd 2025-ben valóra válni, mivel érkezik az iPhone Fold és az iPad Fold. Azt azért most érdemes rögzíteni, hogy a márka nem siet az első iPhone Fold piacra dobásával. Azt már több szakértő is valószínűsítette, hogy 2025 előtt a Cupertinóban gyártott összecsukható mobiltelefon valószínűleg nem kerül piacra. De viszont azt is mindenki tényként kezeli, hogy 2024-ben megjelenik az elektronikai szaküzletekben az Apple iPad Fold. Az elemzők arra is számítanak, hogy ezeknek az összecsukható eszközöknek az ára igen magas lesz. De erről kicsit később!

Az összecsukható mobiltelefonokra is találsz megfelelő képernyővédő fóliát!

Úgy tűnik, hogy az Apple nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat, amelyeket a Samsung anno elkövetett a Galaxy Fold mobiltelefonok első generációja esetén. Természetesen a Samsung összecsukható telefonokra is találsz megfelelő kijelzővédő fóliát a ProtectFol webáruházban. De milyet is válasszunk? Amennyiben nem szereted, ha a telefonod képernyőjén visszatükröződik a nap, akkor helyezz egy Myscreen Anticrash matt üvegfóliát telefonodra. Ez egy ütésálló fólia, amely akár 5-ös szintű ütés elleni védelmet nyújt, emellett csökkenti a csillogást és a tükröződést. Matt felületének köszönhetően nagy mértékben gátolja az ujjlenyomatok és szennyeződések képződését is, valamint csökkenti a meglévő karcolások láthatóságát. Ez a üvegfólia is tökéletes védelmet nyújt számodra.

Az Apple miért nem dobja korábban piacra az összecsukható okos eszközeit?

A márka nem követi a trendet, hanem szereti alakítani azt. Ezért nem szeretné semmilyen formában azt a látszatot kelteni, hogy a Samsung megelőzte őt ebben a piaci szegmensben. Pedig igen, ezért is tolják ki olyan sokára ennek a mobiltelefonnak a bemutatását!

Milyen kijelzője lesz ennek az iPhone-nak?

A pontos formát még nem hozták nyilvánosságra, de az Apple által benyújtott szabadalmak szerint az összehajtható táblagépből MacBook/iPad hibrid várható. Ez az okos eszköz a feltételezések szerint olyan adaptív operációs rendszeren fut majd, amely elmossa az iPadOS és a macOS közötti határvonalakat. Várhatóan a kijelző hasonló technológiával fog működni, mint a mostani Samsung szétnyitható mobilok.

Jöjjön a legfontosabb kérdés, mennyibe is fog kerülni az Apple iPhone Fold?

Az összehajtható iPhone várhatóan 2500 dollárba fog kerülni. Ha ismerjük a dollár/forint mai árfolyamát, akkor körülbelül 1 millió Forintra tehető az az összeg, ami a magyar árcédulákon meg fog majd jelenni. Ez azért egy jelentős összeg, ami több mint kétszerese az iPhone 14 Pro Max árának, és jelentősen több, mint a Samsung Galaxy Z Fold 4 ára. Ember legyen a talpán aki ennyi pénzt kiad egy telefonért, és akkor még nem beszéltünk a kijelzővédő fóliáról, a töltőről, esetleg a headsetről, amit pluszba meg kell majd vásárolni!