Edzéstervek otthonra és edzőterembe – Fitness Fiesta Magazin

A testmozgásra mindenkinek szükséges van, sokan mégsem kezdik el, mert nem tudják hogyan fogjanak hozzá. Számukra kínál sokoldalú edzésterveket, a Fitness Fiesta Magazin. Könnyed érthető formában, sőt sokszor rövid videókkal segítve válogathatunk kedvünkre a számunkra megfelelő edzéstervek közül.

Kiválaszthatunk egyes izomcsoportokat és azokhoz kereshetünk súlyzós, saját testsúlyos, vagy eszközhasználatos (mint a trx, kettlebell, egyéb eszközök) edzéseket, gyakorlatokat. Egy új sorozat keretében a piacon kapható eszközök is összehasonlításra kerülnek az egyszerű súlyzótól a komplett otthon gépekig (futópadok, multifunkcionális gépek, stb.)

Ha még nem ennyire céltudatosan kívánjuk elkezdeni a mozgást, választhatunk a nehézségi fokozatok közül is. Léteznek abszolút kezdőknek, haladóknak szóló és élsportolók által is használható edzés tervek, gyakorlat sorozatok. Külön választhatunk nőknek szóló, vegyes, vagy csak férfiaknak szánt edzések között is.

Végül, de nem utolsó sorban meghatározhatjuk, mennyi időt tudunk szakítani az edzésekre és így is tudunk válogatni, az 5 perces bemelegítő edzésektől a versenyzőket is kifárasztó 20-30 perc időtartamú komplex edzések között.

Emellett rengeteg interjú edzőkkel, sportolókkal, számos bemutató cikk a csoportos órákról, a legmodernebb étrend kiegészítőkről szóló komoly elemzések, étkezési tippek, konkrét receptek, egyszóval minden ami a boldog és aktív életmódhoz szükséges megtalálható egy helyen a Fitness Fiesta Magazinban.